Курстун коду Курстун аты (Кыргызча) Курстун аты (Түркчө) Семестр Апталык саат Кредит ЕКТС
GID-315 ТАМАК-АШ АЗЫКТАРЫНЫН ФИЗИКАЛЫК КАСИЕТТЕРИ GIDA MADDELERİNİN FİZİKSEL ÖZELLİKLERİ 5 2 + 2 3 4
Курстун деңгээли Бакалавр
Курстун түрү Тандоо
Координатор Др. Жамиля Сманалиева
Курстун мугалими Др. Жамиля Сманалиева
Курстун тили Кыргызча
Жардамчылар -
Аудитория 316
Курстун максаты Студентке тамак-аш азыктарынын физикалык жана функционалдык касиеттеринин байланышы жөнүндө маалымат берүү. Бул маалыматтар технологиялык жабдыктарды долборлоодо, жогорку сапаттагы жана керектүү сактоо мөөнөтү бар тамак –аш азыктарын иштеп чыгуу үчүн колдонулат.