Курстун коду Курстун аты (Кыргызча) Курстун аты (Түркчө) Семестр Апталык саат Кредит ЕКТС
GID-343 ТАМАК-АШ ГИГИЕНА ЖАНА САНИТАРИЯСЫ GIDA HİJYENİ VE SANİTASYONU 5 2 + 0 2 4
Курстун деңгээли Бакалавр
Курстун түрү Тандоо
Координатор Др. Айдайкан КАСЫМАКУНОВА
Курстун мугалими Проф.Др. Зафер ГӨНҮЛАЛАН
Курстун тили Түркчө
Жардамчылар Руслан Адил Акай Тегин
Аудитория Bölüm Dersliği
Курстун максаты Тама-аш иш каналарында гигиена жана санитариянын негизги принциптерин түшүндүүрү менен биргеликте тамак-аш өндүрүүшүндө тамак-аш коопсуздугун башкаруу системалары жана колдонуулушу (HACCP жана ISO 22000) жөнүндө окуучуларга толук маалымат берүү.