Курстун коду Курстун аты (Кыргызча) Курстун аты (Түркчө) Семестр Апталык саат Кредит ЕКТС
GID-446 СЕНСОРДУК АНАЛИЗ DUYUSAL ANALİZLER 8 3 + 0 3 3
Курстун деңгээли Бакалавр
Курстун түрү Тандоо
Координатор Доц.Др. Нурудин КЫДЫРАЛИЕВ
Курстун мугалими Доц.Др. Нурудин КЫДЫРАЛИЕВ
Курстун тили Кыргызча
Жардамчылар -
Аудитория -
Курстун максаты Органолептикалык ыкмалар менен азыктын сапат көрсөткүчтөрүнүн ортосундагы байланышты, дегустациялык комиссияга эксперттерди сенсордук жөндөмдүүлүгү боюнча тандап алууну жана тамак-аш азыктарынын органолептикалык көрсөткүчтөрүн аныктоону үйрөнүшөт