Апта |
Темасы |
1. Апта |
Киришүү, алгачкы теориялар, Бутлеровдун заттардын түзүлүш теориясы. Органикалык заттардын, реакциялардын классификациясы, , изомерия номенклатура |
2. Апта |
Химиялык байланыштар. Гибридешүү теориясы, эффектилер. |
3. Апта |
Углеводороддор-алкандар,алкендер, түзүлүшү, касиеттери, алыныштары, колдонулушу. |
4. Апта |
Алкиндер, алкадиендер, түзүлүшү, касиеттери, алыныштары. Алициклдүү бирикмелер. |
5. Апта |
Арендер- бензол анын туундулары, түзүлүшү, касиеттери, алыныштары. Органикалык консерванттар. |
6. Апта |
Конденсацияланган, конденсацияланбаган ароматтык углеводороддор. 1-сынак
|
7. Апта |
Углеводороддордун галогентуундулары,түзулушү касиеттери, алынышы, колдонулушу. |
8. Апта |
Углеводороддордун кычкылтектүү кошулмалары- спирттер, фенолдор. фенолдун туундуларынын антиоксиданттык касиеттери. |
9. Апта |
Альдегиддер, кетондор, түзүлүшү, касиеттери, алыныштары, колдонулушу. |
10. Апта |
Карбон кислоталары- алардын туундулары.Татаал эфирлер, майлар. Липиддер, тамак-аш өнөр жайда колдонулушу. |
11. Апта |
Дикарбон, окси жана оксо кислоталар, түзүлүшү, касиеттери, алыныштары. 2-сынак |
12. Апта |
Углеводдор- моно-ди жана полисахариддер. Тузүлүшү , касиеттери, таутомерия. тамак-ашта колдонулушу.
|
13. Апта |
Углеводороддордун азоттуу бирикмелери-нитрокошулмалар, аминдер алардын канцерогендик касиети. |
14. Апта |
Аминкислоталар- түзүлүшү, касиеттери, алыныштары. Белоктор -азык заттын жана клетканын негизги компоненти. |
15. Апта |
Гетероциклдүү бирикмелер. Нуклеин кислоталары.
Жогорку молекулалуу органикалык бирикмелер.
|
16. Апта |
Азык заттарга кошулуучу органикалык бирикмелер - консерванттар, кант сымал заттар, антиоксиданттар,ароматизаторлор ж.б.
Финал сынак. |