Апта |
Темасы |
1. Апта |
Киришүү. |
2. Апта |
Тамак-аш азыктарынын геометриялык атрибуттары. |
3. Апта |
Тамак-аш азыктарынын структурасы жана химиялык курамы. |
4. Апта |
Ным кармоосу жана суу активдүүлүгү. |
5. Апта |
Катуу жана жарым катуу тамак-аш азыктардын структура-механикалык касиеттери. |
6. Апта |
Катуу жана жарым катуу тамак-аш азыктардын структура-механикалык касиеттери. |
7. Апта |
1-арасынак |
8. Апта |
Тамак-аш азыктарынын реологиялык касиеттери. |
9. Апта |
Тамак-аш азыктарынын реологиялык касиеттерин ченөө методдору |
10. Апта |
Тамак-аш азыктарынын жылуулук касиеттери. |
11. Апта |
Тамак-аш азыктарынын жылуулук касиеттери жана ченөө методдору. |
12. Апта |
Тамак-аш азыктарынын аэродинамикалык жана гидродинамикалык касиети. |
13. Апта |
Порошок жана гранул заттарынын агуусу жана сүрүлүүсү. |
14. Апта |
2-арасынак. |
15. Апта |
Тамак-аш азыктарынын электромагниттик касиеттери. |
16. Апта |
Тамак-аш азыктарынын оптикалык касиеттери. |