Курстун коду Курстун аты (Кыргызча) Курстун аты (Түркчө) Семестр Апталык саат Кредит ЕКТС
GID-413 ТАМАК-АШ ТЕХНОЛОГИЯСЫ II GIDA TEKNOLOJİSİ II 7 3 + 0 3 5
Курстун планы
Апта Темасы
1. Апта Нан жана булочка азыктарынын технологиясы.
2. Апта Кесме азыктарынын технологиясы.
3. Апта Жашылчаларды консервалоо технологиясы.
4. Апта Мөмө жана жер жемиштерин консервалоо технологиясы.
5. Апта Жашылча, мөмө жана жер жемиштерин кургатуу жана тоңдуруу технологиясы.
6. Апта Дасторкон шараптарын жасоо технологиясы.
7. Апта Атайын шараптарды жана коньяк өндүрүү технологиясы
8. Апта Ачытуу өндүрүшүнүн технологиясы.
9. Апта Кант өндүрүүнүн технологиясы.
10. Апта Крахмал жана патока өндүрүү технологиясы.
11. Апта Кондитердик азыктар технологиясы.
12. Апта Эт колбасаларын алуу технологиясы
13. Апта Эт консерваларын алуу технологиясы
14. Апта Сүттү алгачкы иштетүү жана сүт кычкыл азыктарынын технологиясы.
15. Апта Быштак, сыр жана каймак май өндүрүү технологиясы.
16. Апта Катуу жана суюк майларды өндүрүү технологиясы.