Апта |
Темасы |
1. Апта |
Нан жана булочка азыктарынын технологиясы. |
2. Апта |
Кесме азыктарынын технологиясы. |
3. Апта |
Жашылчаларды консервалоо технологиясы. |
4. Апта |
Мөмө жана жер жемиштерин консервалоо технологиясы. |
5. Апта |
Жашылча, мөмө жана жер жемиштерин кургатуу жана тоңдуруу технологиясы. |
6. Апта |
Дасторкон шараптарын жасоо технологиясы. |
7. Апта |
Атайын шараптарды жана коньяк өндүрүү технологиясы |
8. Апта |
Ачытуу өндүрүшүнүн технологиясы. |
9. Апта |
Кант өндүрүүнүн технологиясы. |
10. Апта |
Крахмал жана патока өндүрүү технологиясы. |
11. Апта |
Кондитердик азыктар технологиясы. |
12. Апта |
Эт колбасаларын алуу технологиясы |
13. Апта |
Эт консерваларын алуу технологиясы |
14. Апта |
Сүттү алгачкы иштетүү жана сүт кычкыл азыктарынын технологиясы. |
15. Апта |
Быштак, сыр жана каймак май өндүрүү технологиясы. |
16. Апта |
Катуу жана суюк майларды өндүрүү технологиясы. |