Апта |
Темасы |
1. Апта |
Азык-түлүк коопсуздугуна киришүү
Азык-түлүк коопсуздугу, анын элементтери жана деңгээлдери
|
2. Апта |
Азык-түлүк коопсуздугунун көрсөткүчтөрү жана критерийлери
|
3. Апта |
Азык-түлүк коопсуздугунун индекси
|
4. Апта |
Дүйнөдөгү азык-түлүк коопсуздугунун абалы
|
5. Апта |
Туруктуу өнүгүүнүн максаттары (ТӨМ)
|
6. Апта |
Дүйнөдөгү азык-түлүктүн колдонулушу
|
7. Апта |
Кыргызстандын азык түлүк коопсуздугу
|
8. Апта |
Арасынак 1 |
9. Апта |
Кыргызстандын азык-түлүк коопсуздугу
|
10. Апта |
Кыргызстандын азык-түлүк коопсуздугу жана ага таасир этүүчү факторлор
|
11. Апта |
Россия Федерациясынын жана АКШнын азык- түлүк коопсуздугу
|
12. Апта |
Германияда тамак-аш коопсуздугун камсыздоо системасы
|
13. Апта |
Азык-түлүк проблемалары: негизи, себеби, масштабы жана ачкачылык
|
14. Апта |
Арасынак 2 |
15. Апта |
Дүйнөлүк азык-түлүк программалары
|
16. Апта |
Өнүгүүсү артта калган өлкөлөрдүн азык түлүк коопсуздугу |