Апта |
Темасы |
1. Апта |
Мембрана технологиясынын негизги түшүнүктөрү жана терминдери. |
2. Апта |
Мембранада бөлүү технологиясынын тарыхы |
3. Апта |
Биологиялык мембраналар жана осмос түшүнүгү |
4. Апта |
Мембрана технологиясынын теориялык негиздери |
5. Апта |
Мембраналар жана алардын классификациясы |
6. Апта |
Ар кандай мембраналарды формалоо жана алуу ыкмалары. |
7. Апта |
Мембрана процесстеринин жүрүшү, концентрациялык уюлдашуу |
8. Апта |
1-арасынак |
9. Апта |
Диффузиялык мебраналык процесстер, колдонулуучу аппараттардын конструкциялары. |
10. Апта |
Баромембранылык процесстердин классификациясы, колдонуучу аппараттар |
11. Апта |
Электромембраналык процесстер, мебраналар, аппараттар |
12. Апта |
Мембрана технологиясын сүт өнөр жайында колдонулушу |
13. Апта |
Мембрана технологиясын шире, ичимдик, шарап жана пиво өндүрүшүндө колдонулушу |
14. Апта |
Мембрана технологиясын коньяк, ликер-арак жана пиво өндүрүшүндө суу даярдоодо колдонулушу |
15. Апта |
Мембрана технологиясын тамак-аш өнөр жайынын агып чыгуучу сууларын тазалоо үчүн колдонуу |
16. Апта |
2-арасынак |