Курстун коду Курстун аты (Кыргызча) Курстун аты (Түркчө) Семестр Апталык саат Кредит ЕКТС
YÖD-202 (КУРСТУК ИШ) (YARIYIL ÖDEVİ) 4 0 + 2 0 0
Курстун планы
Апта Темасы
1. Апта Кириш сѳз. Курстук иштин мазмуну. Курстук иштин максаты.
2. Апта Курстук иштин структурасы. Курстук иштин жасалышынын эрежелери.
3. Апта Курстук ишти студенттерге бѳлүштүрүү жана алар менен кошо түшүнбѳгѳн суроолорду талкулоо.
4. Апта Жумашк буудай студенттен курстук ишти кабыл алуу жана коргоону талкулоо.Күздүк, жаздык жана факультативдик буудайлардын биологиялык өзгөчөлүгү. Жумшаки буудайдын агротехникасы
5. Апта Тритикале курстук ишти студенттен кабыл алуу жана студенттик коргоону талкулоо.Тритикале эл чарбалык мааниси . Тритикаленин биологиялык өзгөчөлүгү.
6. Апта картошка курстук ишти студенттен кабыл алуу жана коргоону талкулоо.
7. Апта Фасоль студенттен курстук ишти кабыл алуу, озгочолуктору, темасын коргоосун талкулоо.Чанактуу дан өсүмдүктөр. Төө буурчак. биологиялык өзгөчөлүгү. Төө буурчак жана агротехникасы. Төө буурчактын Кыргызстандын шартында өстүрүү ыкмалары. Чанактуулардын сорттору.
8. Апта Жүгөрү. Жүгөрүнүн түрлөрү. Эл чарбалык мааниси . Жүгөрүнүн биологиялык өзгөчөлүгү. Жүгөрүнүн гибриддерин алуу жолдору. Гетерозис ыкмасы. ЖүгөрүГетерозис ыкмасы. Жүгөрүнүн агротехникасы
9. Апта 1-чи ара сынак
10. Апта Кара Буудай жана анын түрлѳрү, агротехникасы. Студенттен курстук ишти кабыл алуу жана аны коргоо.
11. Апта Чанактуу дан өсүмдүктөр. Төө буурчак. биологиялык өзгөчөлүгү. Төө буурчак жана агротехникасы. Төө буурчактын Кыргызстандын шартында өстүрүү ыкмалары. Чанактуулардын сорттору.
12. Апта 2-чи ара сынак
13. Апта Бадыраңды теплицада жана талаа ѳстүрүү.
14. Апта Май буурчактын жана жасмыктын биологиялык өзгөчөлүгү. Эл чарбалык мааниси. Май буурчактын жана жасмыктын агротехникасы.
15. Апта Помидорду теплицада жана талаада ѳстүрүү.
16. Апта Финал.