Курстун коду Курстун аты (Кыргызча) Курстун аты (Түркчө) Семестр Апталык саат Кредит ЕКТС
GID-329 ТАМАКТАНУУ ФИЗИОЛОГИЯСЫ BESLENME FİZYOLOJİSİ 5 2 + 0 2 4
Колдонулуучу адабияттар
Колдонулуучу адабияттар Адабияттын түрү
1 Мартинчик А.Н., Королев А.А., Трофименко Л.С. Физиология питания, санитария и гигиена. – М.: АСАДЕМА, 2004. Китеп
2 Павлоцкая Л.Ф. и др. Физиология питания. – М.: Высшая школа, 1989. Китеп
3 Химический состав пищевых продуктов / Скурихин И.М., Шатерников В.А. – М.: Пищевая промышленность, 1984. Китеп
4 Агаджанян Н.А., Власов И.Г. и др. Основы физиологии человека. М.: Издательство РУДН, 2003. Китеп
5 Петровский К.С., Ванханен В.Д. Гигиена питания. М.: Медицина, 1982. Китеп
6 Позняковский В.М. Гигиенические основы питания, безопасность и экспертиза пищевых продуктов: Учебник. 3-е изд., испр. и доп. – Новосибирск: Сиб.унив.изд-во, 2002. Китеп