Курстун коду Курстун аты (Кыргызча) Курстун аты (Түркчө) Семестр Апталык саат Кредит ЕКТС
GID-482 ТАМАК-АШ ИНЖЕНЕРЛИГИНДЕГИ ӨЗГӨЧӨ ТЕМАЛАР: БИОИНЖЕНЕРЛИК GIDA MÜHENDİSLİĞİ ÖZEL KONULARI; BİYOMÜHENDİSLİK 8 3 + 0 3 3
Курстун деңгээли Бакалавр
Курстун түрү Тандоо
Курстун мугалими Доц.док. Анарсейит ДЕЙДИЕВ
Курстун тили Кыргызча
Жардамчылар -
Аудитория -
Курстун максаты Студенттерге биоинженериянын негизги багыттары, методдору жана алардын тамак-аш өндүрүшүндө колдонуу жөнүндө маалымат берүү.