Жетишилчү жыйынтыктар | |
---|---|
1 | Бул сабакты окуу менен студенттер төмөнкү билимдерди алышат: 1) тамак-аш чийкизатын кайра иштетүүчү технологиялык операцияларды жана ыкмаларды билүү; 2) технологиялык процесстердин физикалык, химиялык, биохимиялык жана микробиологиялык негиздерин билүү; 3) тамк-аш өнөр жайынын ар кандай тармактарынын өндүрүш технологиясын билүү; 4) кандай технологиялык процесстердеги бузуулар даярзаттын кандай кемчиликтерине жана дефекттерине алып келерин билүү; 5) тамак-аш өнөр жай тармактарынын өзгөчөлүктөрүн билүү; 6) технологиялык процесстердин аппаратурдук жабдуусун билүү; 7) жогоруда саналган билимдерди практикада колдоно билүү; 8) негизги технологиялык эсептөөлөрдү жүргүзо билүү; 9) адабияттардан жана практикадан алынган билимдердин негизинде ар кандай азыктарды өндүрүүнүн технологиялык схемасын түзө билүү. |