Курстун коду Курстун аты (Кыргызча) Курстун аты (Түркчө) Семестр Апталык саат Кредит ЕКТС
GID-312 ТАМАК-АШ АНАЛИЗДЕРИ GIDA ANALİZLERİ 6 3 + 2 4 5
Курстун планы
Апта Темасы
1. Апта Тамак азыктарын анализдөө курсуна киришүү
2. Апта Анализдөө үчүн үлгү алуу жана ыкманы тандоо. Эксперименталдык маалыматтарды математикалык эсептөө
3. Апта Чийки заттардагы жана тамак-аштардагы нымдуулуктун жана жалпы кургак заттын санын аныктоо
4. Апта Минералдык заттардык аныктоо жана анализдөө методдору
5. Апта Белокторду аныктоо жана анализдөө методдору. 1-бөлүк
6. Апта Белокторду аныктоо жана анализдөө методдору. 2-бөлүк
7. Апта Липиддерди аныктоо жана анализдөө методдору
8. Апта 1-арасынак
9. Апта Углеводдорду аныктоо жана анализдөө методдору
10. Апта тамак азыктардын кислоттуулугун аныктоо методдору
11. Апта Тамак азыктардагы спирттин көлөмүн аныктоо
11. Апта Тамак азыктарын спектроскопиялык методдор менен анализдөө
12. Апта Тамак азыктарын хроматографиялык методдор менен анализдөө
13. Апта Витаминдерди аныктоо жана анализдөө методдору
14. Апта Тамак-аша булаларын аныктоо методдору
15. Апта Липиддерди хроматографиялык методдор менен аныктоо
16. Апта 2-арасынак