Апта |
Темасы |
1. Апта |
Тамак-аш технологиясына киришүү . |
2. Апта |
Тамак-аш чийкизатын сактоонун принциптери. |
3. Апта |
Өсүмдүк чийкизатын жаңы бойдон сактоо. |
4. Апта |
Тамак-аш чийкизатын жөнгө келтирүүчү газ чөйрөсүндө сактоо. |
5. Апта |
Жашылча, мөмө жана жер жемиштерин кайра иштетүү технологиясынын негиздери (1-бөлүк). |
6. Апта |
Жашылча, мөмө жана жер жемиштерин кайра иштетүү технологиясынын негиздери (2-бөлүк). |
7. Апта |
Дан азыктарын кайра иштетүү технологиясынын негиздери (1-бөлүк). |
8. Апта |
Дан азыктарын кайра иштетүү технологиясынын негиздери (2-бөлүк). |
9. Апта |
Ун, акшак жана талкан өндүрүү технологиясы. |
10. Апта |
Малды жана кушту кабыл алуудагы санитардык-ветеринардык текшерүү. |
11. Апта |
Малды жана кушту союудагы санитардык-ветеринардык текшерүү
(1-бөлүк).
|
12. Апта |
Малды жана кушту союудагы санитардык-ветеринардык текшерүү
(2-бөлүк).
|
13. Апта |
Эт чийкизатын жана куштун сапатын баалоо. |
14. Апта |
Сүттү кабыл алуудагы санитардык текшерүү. |
15. Апта |
Сүттүн микрофлорасы, сүт микробиологиясынын негиздери. |
16. Апта |
Жаныбарлардан алныган чийкизаттарды кайра иштетүү негиздери. |