Курстун коду Курстун аты (Кыргызча) Курстун аты (Түркчө) Семестр Апталык саат Кредит ЕКТС
GID-318 ТАМАК-АШ ТЕХНОЛОГИЯСЫ I GIDA TEKNOLOJİSİ I 6 2 + 0 2 3
Курстун планы
Апта Темасы
1. Апта Тамак-аш технологиясына киришүү .
2. Апта Тамак-аш чийкизатын сактоонун принциптери.
3. Апта Өсүмдүк чийкизатын жаңы бойдон сактоо.
4. Апта Тамак-аш чийкизатын жөнгө келтирүүчү газ чөйрөсүндө сактоо.
5. Апта Жашылча, мөмө жана жер жемиштерин кайра иштетүү технологиясынын негиздери (1-бөлүк).
6. Апта Жашылча, мөмө жана жер жемиштерин кайра иштетүү технологиясынын негиздери (2-бөлүк).
7. Апта Дан азыктарын кайра иштетүү технологиясынын негиздери (1-бөлүк).
8. Апта Дан азыктарын кайра иштетүү технологиясынын негиздери (2-бөлүк).
9. Апта Ун, акшак жана талкан өндүрүү технологиясы.
10. Апта Малды жана кушту кабыл алуудагы санитардык-ветеринардык текшерүү.
11. Апта Малды жана кушту союудагы санитардык-ветеринардык текшерүү (1-бөлүк).
12. Апта Малды жана кушту союудагы санитардык-ветеринардык текшерүү (2-бөлүк).
13. Апта Эт чийкизатын жана куштун сапатын баалоо.
14. Апта Сүттү кабыл алуудагы санитардык текшерүү.
15. Апта Сүттүн микрофлорасы, сүт микробиологиясынын негиздери.
16. Апта Жаныбарлардан алныган чийкизаттарды кайра иштетүү негиздери.