Апта |
Темасы |
1. Апта |
Киришүү |
2. Апта |
Айыл-чарба жаныбарларынын сүтүнүн курамы |
3. Апта |
Сүт өндүрүшүндө гигиена жана санитария эрежелери |
4. Апта |
Сүт жана сүт азыктарынын микробиологиялык анализи |
5. Апта |
Чийки сүт жана сүт азыктарынын анализи |
6. Апта |
Сүт өндүрүшүндөгү негизги процесстер |
7. Апта |
Сүт өнөр жайында колдонулуучу жабдыктар жана аппараттар |
8. Апта |
1-арасынак |
9. Апта |
Пастерленген жана коюлтулган сүт технологиясы; |
10. Апта |
Сүт кычкыл азыктарынын технологиялары |
11. Апта |
Быштак сорттору жана технологиялары |
12. Апта |
Каймак май технологиясы |
13. Апта |
Балмуздак технологиясы |
14. Апта |
2-арасынак |
15. Апта |
Сүт өндүрүшүн долбоорлоо жана куруу |
16. Апта |
Сүт өндүрүшүн долбоорлоо жана куруу |