Апта |
Темасы |
1. Апта |
Киришүү: Кутулоо, кутулоонун функциялары. Кутунун адамдык, физикалык жана айлана чөйрө менен болгон аракети. Кутулоонун деңгээлдери |
2. Апта |
Металл кутулоо материалдар (алюминий, калай), алардын касиеттери, иштеп чыгуу технологиясы |
3. Апта |
Айнек кутулоо материалдар, алардын химиялык курамы, түрлөрү, иштеп чыгуу технологиясы |
4. Апта |
Целлюлоза кутулоо материалдары. Алардын түрлөрү, касиеттери иштеп чыгуу технологиясы |
5. Апта |
Пластикалык кутулоо материалдар. Полимерлер, алардын структурасы, химиялык жана физикалык касиеттери. |
6. Апта |
Пластиканы кайра иштетүү ыкмалары жана кошулуучу заттар (ингредиенттер, кошулмалар. Пластик кутуарды иштеп чыгаруу технологиялар |
7. Апта |
Пластик кутуарды иштеп чыгаруу технологиялар |
7. Апта |
Биоажыроочу жана желе турган кутулоо материалдар жан кутулар. Алардын курамы, түрлөрү, касиеттери |
8. Апта |
1-арасынак |
9. Апта |
Басып чыгаруу, этикеткалоо, жабуу операциялар жана жабдыктар. Басып чыгаруу ыкмалары Этикетканын түрлөрү жана материалдары, этикеткалоо процессин аткаруу ыкмалары, жабуу жана жабыштыруу ыкмалары |
10. Апта |
Модифицирленген атмосферада кутулоо. Колдонулган кутулар, атмосферанын курамы, режимдери. Кутулана турган тамак-аш азыктары, алардын сапаты,. |
12. Апта |
Асептикалык кутулоо. Асептикалык кутулоонун принциби, кутулар, тамак-аш азыктар.
Асептикалык кутуларды жана азыкты стерилдөө ыкмалары. Асептикалык кутуланган тамак-аш азыгынын сапаты.
|
13. Апта |
Микротолкун талаасында иштетиле турган тамак-аш азыктарын кутулоо. Микротолкун талаасында тамак-аш азыктарды ысытуу принциби: диполь айлануу, иондук уюлдануу. Кутулардын түрлөрү. |
14. Апта |
Активдүү кутулоо. Функциялары, түрлөрү |
15. Апта |
Акылдуу кутулоо |
16. Апта |
2-арасынак |